Kohtu Maamessil 2018 Metsaühistuga - Metsaühistu

Kohtu Maamessil Metsaühistuga

Selle nädala neljapäeval (19. aprillil) algaval Maamessil ootab Metsaühistu sind endaga kohtuma. Oleme messikeskuse A-hallis koos Erametsakeskusega. Otsi üles metsaomanike kohtumispaik (messipind nr A-30).

Metsaühistu boksis saavad vastuse kõik sinu metsanduslikud küsimused. Sel aastal võtame põhjalikumalt vaatluse alla metsaomanike kevadise põhitöö – metsataimede istutamise. Messil räägime põhjalikult, kuidas tuleb taimi ette valmistada ja kuhu ning kuidas istutada. Kõik soovijad saavad ka ise meie boksis „käe mullaseks“ teha ning kasutada istutustoru. Selleks on meil ette valmistatud väike „mullakast“, kuhu taime maha saab panna. Ja muidugi räägime kõike Metsaühistu kohta – miks tasub ühistusse kuuluda, milliseid teenuseid ühistu metsaomanikule pakub – ühesõnaga kõigest.

Kuna Metsaühistu on koos Erametsakeskusega, on võimalik uurida põhjalikult ka kõigi metsaomanikule mõeldud toetuste kohta. Vastuse saavad ka küsimused metsaomaniku õiguste ja kohustuste ja palju muu kohta.

Pane end proovile raiesportlasena!

Metsaühistu hea koostööpartner, paljude metsameeste ja metsaomanike kodukool Luua Metsanduskool pakub meie boksis võimaluse panna end proovile raiesportlasena. Selleks seame üles virtuaalreaalsuses toimuva laasimise. Soovija peab pähe panema spetsiaalsed prillid, võtma kätte kaks pulti ja tema ümber avaneb uus maailm! Seal on olemas palk, mis tuleb aja peale ära laasida. Kohapeal on ka juhendaja, kes kõike näitab ja seletab. Virtuaallaasimist saab proovida neljapäeval kell 10-14, reedel kell 13-17 ja laupäeval kell 11-15. Tegu on ohutu ja lõbusa kogemusega, mis sobib nii noortele kui vanadele.

Tutvu lühikese klipi abil virtuaallaasimisega

 

Liiklus ja piletid

 

Mess on avatud:

  • neljapäeval, 19. aprillil kell 10.00-18.00
  • reedel, 20. aprillil kell 9.00-18.00
  • laupäeval, 21. aprillil 9.00-16.00

 

Kohale saab Tartu linnaliinidega nr 6, 16, 16A ja 20 (peatus Tartu Näitused), Tartu linnaliiniga nr 8 (peatus Tuglase) ning Tallinna poolt linna sisenevate Lux Express Tallinn-Tartu liini bussidega (nõudepeatus Tartu Näitused) ja rongiga (peatus Tartu, seejärel linnaliiniga nr 20 peatusesse Tartu Näitused).

Autoga tulijatel on tasuta parkimine võimaldatud Vaksali tänava pikenduse parklas ja laululava alumises parklas. Invaliidide sõidukitele on parkimiskohad Maamessi sissepääsude vahetus läheduses, kuhu juhatavad G4S liiklusreguleerijad. Maamessi piletimüükide läheduses asuvad tasuta jalgrattaparklad.
Maamessi päevapilet maksab kohapealt ostes 10€, messi pass (kolmapäevapilet) 25€, eelkooliealistele lastele on sissepääs tasuta.

Maamessi ajal tuleb arvestada oluliselt suureneva liiklusega Fr. R. Kreutzwaldi, F. Tuglase, Betooni ja Tähtvere tänavatel ning Tallinna-poolsel linna sissesõidul. Võib esineda ummikuid! Maamessi liiklust korraldab G4S – palume jälgida reguleerijate korraldusi ja üles seatud ajutisi liiklusmärke.

Seotud artikklid: